top of page

Luksus livsstilssession

Dette produkt er til dig der ønsker det bedste af det bedste

Mangler du gaven til personen der har alt, for eksempel dine forældre, søster, eller bare til dig selv, så er en luksus livsstilssession oplagt.

 

Jeg tilbyder en luksus livstilsfotografering, hvor fokus selvfølgelig er på at skabe smukke billedminder, men hvor vi samtidig skal hygge, lege og have det sjovt. I kan se det som en skøn picnictur med masser af hygge og samvær og så oven i hatten dejlige billeder

 

Jeg savner nogle gange på mine normale fotograferinger, at gå all in med blomster, frugter, tæpper, evt ophængte tekstiler/lagener.

Ikke at virkeligheden ikke er smuk, men det at kombinere forskellige naturlige elementer, styre f. eks farverne, er bare helt fantastisk for en fotograf, og skaber også nogle helt ekstraordinære billeder.

Fotograferingen vil stadig fokusere på at fange relationerne i jeres familie, jeg vil være detaljeorienteret og fange både de skæve vinkler, og de lidt mere klassiske portrætter.

Før fotograferingen vil vi tage en samtale om påklædning, lokation og hvad der må være af ønsker.

 

Fotograferingen inkluderer:

 

  • Fotosession af ca. 2 timers varighed enten hjemme hos jer eller på en udvalgt lokation. Vi kan evt. også kombinere de to.

  • Rådgivning før fotograferingen

  • Kæmpe galleri med alle de redigerede billeder i både farve og sort/hvid. Her vil der ofte være langt over  200 billeder.

  • Et valgfrit print i 30x40

  • Jeg med bringer accesories i form af blomster, frugter, tæpper, ligner etc. Vi bliver enige om hvad I ønsker.

  • I er meget velkomne til at være flere familier sammen, så det er oplagt at invitere jeres forældre eller søskende. Det er dermed også f. eks en oplagt gaveidé, både til forældre, søskende sov.

Prisen er på 5000,-

Book her 

bottom of page