top of page

Erhvervsfotograf

Har din virksomhed brug for erhvervsfotograf, som opfanger stemningen og fortæller jeres historie gennem kreative og autentiske billeder eller video?

Jeg har mange års erfaring med erhvervsfotografering og har i løbet af de sidste år bl.a. samarbejdet med Undervisningsministeriet, Fysio K, VacVac studios, Ek Enterprise, Artnsips, Novo Nordisk, Karen Tobiasen, Teenstore, Magazine Kids, LeMosch, Tintok, Romu, Lyreco og mange andre.

Sammen kan vi skabe nyt og inspirerende content til f. eks jeres hjemmeside eller til de sociale medier

Professionelle billeder af din virksomhed

Professionelle brandingbilleder gør en kæmpe positiv forskel for virksomhedens image.

Jeg leverer professionelle billeder af højeste kvalitet. Så er du på jagt efter en dygtig fotograf, som kan lave nogle gode miljøbilleder fra kontoret eller værkstedet, portrætter af virksomhedens ansatte eller dokumentation af forskellige events, så ring endelig. Jeg arbejder altid effektiv og professionelt med respekt for jeres tid.

Erhvervsfotograf i hele Danmark

Jeg udfører erhvervsfotografering i hele Danmark, men er bosat i Roskilde.

Lad mig endelig høre, hvis I gør jer overvejelser angående erhvervsfoto eller har specielle ønsker – jeg tager gerne en snak om mulighederne.

 

Erhvervsfotograf – Priser:

Mine priser for erhvervsfotografering varierer alt efter opgavens størrelse, tidsforbrug, transport etc. Kontakt mig, og så lover jeg vi kan blive enige om en god pris. Mine priser er altid  inkl. efterbehandling og levering i digitalt format eller print, der passer til det ønskede formål.

Eventfotograf – Professionel fotograf til jeres næste event 

Har I brug for professionel eventfotografering i forbindelse jeres næste event – internt eller eksternt – så book mig og vær sikret de bedste billeder fra hele arrangementet. Jeg kan være en flue på væggen til jeres kundearrangement eller konference, eller jeg kan være på pletten ved taler, prisoverrækkelser, årsfester eller lignende.

Virksomhedsbilleder til ethvert behov

Som virksomhedsfotograf er min fornemste opgave at skildre din virksomhed i billeder. Det kan være, at du som servicevirksomhed har behov for billeder af dine ansatte ude på en opgave, som kan bruges på hjemmeside, sociale medier eller i et nyhedsbrev. Eller måske har I løbende behov for virksomhedsfotografering til jeres events. 

Uanset opgavens størrelse hører jeg meget gerne fra dig – så finder vi ud af om der er et match, og jeg giver dig mit bedste bud på løsning af opgaven!

bottom of page