top of page

Familiebilleder

Udendørs på lokation eller i studio

Alle bør booke en livsstilsession og få taget nogle levende, skønne familiebilleder med jævne mellemrum.

Det bliver et øjebliksbillede, som I for altid vil huske tilbage på og mindes med glæde, når man ser det på væggen, reolen eller et andet fremtrædende sted i hjemmet.

Går du med tanker om at få taget familiebilleder, så kontakt mig og lad os få en snak om mulighederne!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Familiefotograf i naturlige omgivelser 

Har du et brændende ønske om at få foreviget familien på et flot familiefoto? Og vil du hellere have et naturligt look end det klassiske opstillede billede i et fotostudie? I min erfaring får man de bedste resultater i naturlige og mere afslappede omgivelser. Det giver børnene mulighed for at lege og bevæge sig mere frit, hvilket tit giver de bredeste smil og den bedste interaktion mellem forældre og børn. Se bare de mange fine eksempler på siden her!


Som familiefotograf er min opgave at få jer til at slappe af og skabe de bedste rammer for nogle gode billeder. Ikke alle er lige vante til at stå foran et kamera, men gennem mange års erfaring og hundredevis af fotosessions føler jeg efterhånden, at jeg har fundet opskriften. Du kan derfor trygt bestille en session hos mig – så sørger jeg til gengæld for at I får billeder, der matcher jeres ønsker.

 

Familiefotografering København 

Jeg er ofte ude på familiefotografering i København og omegn. Der er så mange smukke steder, der kan give flotte billeder, og jeg deler selvfølgelig gerne ud af min erfaring og rådgiver dig, når vi planlægger jeres fotosession. Den kan f.eks. finde sted på Amager Strandpark, i Dyrehaven, Hedeland, Trylleskoven eller et helt andet sted. Det afhænger helt af jeres ønsker. Jeg kører gerne ud og møder jer et sted eller I kan f.eks. komme ud til Hedeland – tæt på Hedehusene og Roskilde, som er et af mine absolutte favoritsteder at fotografere.
 

Familiefotografering Sjælland 

Bor du ikke lige i Københavnsområdet, så fortvivl ikke. Jeg udfører familiefotografering over det meste af Sjælland, så bor det lidt længere mod nord, syd eller vest kan du sagtens kontakte mig alligevel – det afskrækker mig ikke at køre lidt ekstra for at tilbringe lidt tid med dig og din familie.
 

Skal jeg tage jeres næste familiebilleder?

Vil I have mig til at forevige familien på billeder, så kontakt mig for en snak om mulighederne. Og så tager vi selvfølgelig et kig i kalenderen og finder en tid, der passer jer.

Jeg glæder mig til at høre fra jer!

bottom of page